maandag 22 december 2014

Dreadlock Holiday

Kerst. Nieuwjaar. Humor. Erotiek // Poging-1

Opdracht: Schrijf een erotisch verhaal met humor over kerst en/of nieuwjaar.
(Beiden genres moeten goed te herkennen zijn.)


Charles Robson is grootverdiener en stinkend rijk. Hij koopt wat hij wil hebben, zoals zijn vrouw; Megan, gravin van Apfelzornig tot Rotjeknor en Miss World 2008. Maar Charles wil altijd meer en 2008 is inmiddels al zes jaar geleden.
James, de butler, heeft een groots feest laten organiseren in het HILTON, dat voor de gelegenheid volledig is afgehuurd voor Robson en zijn gasten. Artiesten die eigenlijk waren geprogrammeerd door de publieke omroep en de commerciëlen, zijn gearrangeerd voor de nieuwjaarsparty van Robson. Het kost wat, maar dan krijg je ook wat.

Charles en Megan kijken vanaf het VIP-balkon over de het publiek in de feestzaal, naar hun gasten. Alle vrouwen die zijn uitgenodigd, zijn 19 of 20, alle mannen zijn 21 of 22. Afgezien van leeftijd was uiterlijke schoonheid het voornaamste selectiecriterium om uitgenodigd te worden voor het Robson-Nieuwjaarsfeest.
James kijkt vanuit een hoek in de zaal toe, controleert of alles verloopt zoals het bedoeld is. De artiesten moeten op tijd op het podium, de glazen moeten tijdig bijgevuld worden, er moeten hapjes worden geserveerd.

Na de optredens van Trijntje en Ilse, na de conference door Youp, staat Anouk op het podium, voor de gelegenheid begeleid door de Golden Earring.
"Die huppelkut weet wel wat ze wil!" zegt Megan. "Ze krijgt iedere pik die ze wil, en dat zijn veelal zijn dat grote, lange, dikke en harde pikken!"
"Wat let je, Megan? Ga de zaal ik en markeer met deze viltstift de mannen met wie je vannacht seks wilt hebben. Iedere man met een kruis op zijn voorhoofd, zal de zaal niet verlaten anders dan met jou!" antwoordt Robson.
Megan laat zich dat geen twee keer zeggen, verlaat het VIP-balkon, holt de trap af en begeeft zich tussen het gepeupel.

Charles pakt zijn iPhone en belt James.
"James, luister. Ik stuur je dadelijk vijf foto´s, foto´s van lekker spul dat daar beneden rondloopt. Zorg dat dat lekkers om twee uur in de kelder is. En zet alle spullen klaar."

Na het vuurwerkspektakel en knallende champagnekurken, komt de grote verrassing voor het publiek: Björn, Benny, Agnetha, Anni-Frid. Na zoveel jaar staan ze eindelijk weer samen op een podium. Ook al is het eenmalig, toch is het geweldig om ABBA weer een live hun HAPPY NEW YEAR te horen zingen.
Heel even denkt Charles terug aan de jaren 80. Hij had Agnetha willen hebben, maar hij had toen nog onvoldoende geld om haar van Björn te kunnen kopen. Het maakt hem nu niets meer uit, hij had dat blondje ongetwijfeld allang ingeruild voor een jonder ding.

Ver na twee uur betreedt Charles Robson de kelder van het HILTON, samen met James.
"Dames," zegt James. "Ik heb hier een drankje voor jullie, want jullie zullen wel dorst hebben na al dat wachten. Ad fundum graag, want ik heb nog meer te doen."
De meisjes doen wat James heeft gezegd, drinken hun glas in één teug leeg en zetten hun glas daarna keurig op het dienblad terug.
James had vooraf nog gevraagd of de meisjes zich aan Charles zouden moeten voorstellen, maar Charles hoefde geen naam bij borsten en billen en kutjes. Daarom doet James alle meisjes de mondknevels om, voordat hij de ruimte verlaat.

Charles pakt een zweep van de muur en zegt: "Meisjes, jullie hebben mooie ogen. Ik wil nu jullie vlees zien! Uitkleden dus, zodat ik jullie naakte lijf kan beoordelen. Want wie het mooist is, mag mijn sperma slikken. En wie het minst mooi is, krijgt met de zweep!"
De drankjes van James werken goed, de meisjes doen wat Charles hen opdraagt. Ze zijn naakt, ze staan met de benen wijd op een rij tegen de muur van de kelder. De kelder wordt een kerker als Charles met duim en vinger klikt. Uit het plafond komen andreaskruisen, wandborden met zwepen en ander speelgoed.
Charles keurt het vlees. Een voor een, meisje na meisje. Hij voelt hun borsten, hij knijpt ik hun tepels, hij steekt zijn middelvinger in hun kutjes en hun kontjes.
"Jammer voor jou," zegt Charles tegen de schoonheid met de blonde haren. "Jouw tieten zijn minder mooi dan de tieten van de andere meisjes. Dus de eerste zweepslagen zijn voor jou!"
Hij boeit t meisje aan een andreaskruis en deelt zwepen uit aan de vier andere meisjes.
"Degene die het hardst slaat, verdient een walk-over en mag mij helpen in de volgende ronde," lacht Charles.
Hij geniet van het gillen, van de rode striemen op de blanke billen. Zijn pik is stijf, hij streelt zijn pik en ademt opgewonden.

Drie meisjes staan met de handen achter hun nek tegen de muur. Het meisje met de rode haren houdt een dienblad met tepelklemmen en gewichtjes in haar handen.
"Helaas moet iemand van jullie afvallen," zegt Charles, "en dat is degene die het eerst protesteert. Doe je best meisjes, want de straf voor de verliezer is pijnlijk, heel pijnlijk."
Charles zet de klemmen op de tepels van de meisjes. De angst in de ogen van de meisjes schept hem een waar genoegen en windt hem verder op. Hij wil meer genoegen, meer plezier, meer genot en hangt gewichtjes aan de tepelklemmen. Daarna hangt hij nog meer gewichtjes aan de klemmen. De meisjes bijten op hun lippen, hetgeen hem doet glimlachen.
Voordat hij nog meer gewichten aan de klemmen hangt, streelt hij de zes getergde borsten met een uienkam. Die kam laat prachtige sporen achter op de huid, in het vlees.
Gillen lukt niet vanwege de mondknevels, maar het meisje met de krullen kermt als eerste. Om haar te belonen, bevrijdt Charles eerst de andere twee meisjes van hun klemmen en hangt dan nog een extra gewichtje aan de klemmen van de krullenbol. Hij boeit haar polsen achter haar rug en leidt haar naar de stoel in een van de hoeken van de ruimte. Het is niet zomaar een stoel. Een enorme buttplug siert het zitvlak van de stoel.
Charles lacht luid, als het meisje met de krullen huilend plaatsneemt op de plug.
"Als je goed zit, als die plug helemaal in je kontje zit, zal ik de klemmen van je tepels halen," belooft Charles.

Nog drie meisjes zijn in de race: die met de rode haren, die met de ravenzwarte haren, die met de dreadlocks.
"Kijk eens, wat een mooie afwasborstel! Jullie gaan liggen, nu! Verwen jezelf, vinger jezelf. Degene die het laatst spuitend klaarkomt krijgt de borstel, niet om de afwas te doen, wel in haar kut! Doe je best, meisjes."
Terwijl de meisjes zichzelf vingeren, doet Charles zijn kleren uit. Zijn pik is zo hard en zo groot. Hij wil dat de meisjes zien hoe heerlijk zijn pik is, terwijl zij zich vingeren. Het verbaast hem niet dat dat rasta-meisje als eerste klaarkomt en heftig spuit. Daarentegen had Charles niet verwacht dat die rooie als tweede zou spuiten.
Charles neemt het ravenzwarte meisje bij de hand, de hand waarmee zij zich vingerde. Hij laat haar de afwasborstel likken en duwt die borstel dan met volle kracht diep in haar kut. Omdat zij kermt van pijn, slaat hij haar met de vlakke hand in haar gezicht, net zolang tot zij stil is.

Roodhaartje en Dreadlock vingeren zichzelf nog steeds, ze doen hun best om nog een keer klaar te komen en smeken Robson te mogen pijpen. Maar Charles pakt de telefoon en belt James.
Nadat James de verliezers heeft laten afvoeren, duwt hij een dobbelsteen in de kont van de twee laatst overgebleven schoonheden. James is geen aardig mens, hij bijt in de tepels van de meisjes. Hij bijt hard, omdat hij dat lekker vindt.
"Nou poep die dobbelsteen uit, sletjes!" commandeert James. "Degene met het hoogste nummer, gaat met mij mee, naar de zaal waar mijn medewerkers wachten om je van alle kanten te penetreren. Mijn medewerkers hebben wel iets lekker verdiend, na deze feestavond. Dus doe je best en druk een mooi nummer!"
Het meisjes met de rode haren poept als eerst haar dobbelsteen op de vloer. Het is een twee en daar is ze blij mee. Er is weinig kans dat dat zwarte sletje een lager nummer poept dan zij. Ze voelt zich zeker, zij zal Robson zijn zaad mogen slikken en die negerin zal genomen worden door James en zijn medewerkers.

Dreadlock heeft een één gepoept en heeft dus het zaad van Robson gewonnen. James heeft het meisjes met de rode haren meegenomen naar zijn onderkomen, waar een tiental stijve lullen op haar wachten. En Charles is stijf, heel stijf, keihard en opgewonden. Hij heeft Dreadlockje van haar mondknevel bevrijd en zij doet haar best, pijpt de penis van Robson met passie en liefde. Ze zuigt en likt, ze likt hem klaar en slikt zijn zaad. Als beloning mag zij in zijn armen slapen, zodat ze na een welverdiende slaap Robson nog een keer kan pijpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten