zaterdag 11 oktober 2014

Sinus en Cosinus

Hans is 23 jaar jong, heeft vlak voor de zomer zijn diploma gehaald en dankzij het tekort aan docenten wiskunde heeft hij meteen een baan op een school in Utrecht.
Solliciteren was niet nodig geweest, al tijdens de opleiding kreeg Hans diverse aanbiedingen van verschillende scholen. Hij kon zelfs eisen stellen en kreeg onmiddellijk een vaste aanstelling.

Het zijn de zomerse weken van september en Hans is vrolijk. De eerste weken als docent zijn hem prima bevallen. Hij heeft leuke collega´s. Heel leuke collega´s, vooral die lerares tekenen. Ze komt iedere pauze bij hem aan tafel zitten, het liefst naast hem. Ze ruikt lekker, voelt zacht. Hans weet dat, omdat die lerares altijd dicht tegen hem aanschuift.
En dan de leerlingen, vooral de meisjes uit de bovenbouw. Charming ladies, de een nog mooier dan de ander. Vanwege het heerlijke nazomerweer zijn de meeste van die meisjes schaars gekleed, korte rokjes en openvallende bloesjes. Jammer dat Hans geen les geeft in de bovenbouw, met zijn tweedegraads bevoegheid. Maar de schoolpleinsurveillance op vrijdagochtend maakt iets goed.

De week begint meteen leuk, op maandag, het tweede lesuur, havo-3. Aan de tafeltjes voorin de klas zitten Liesbeth en Nathalie. Liesbeth heeft donkere haren, bruine ogen, ronde vormen. Nathalie is blauwogig en blond, de schoonheidskoningin van de school.
Hans heeft moeite zich te concentreren op de goniometrie, omdat Liesbeth en Nathalie hem voortdurend in de ogen aankijken en spelen met de knoopjes van hun bloese. De sinus-grafiek heeft ook mooie ronde vormen, net als Liesbeth. En het maximum van de cosinus-grafiek is vergelijkbaar met een hoogtepunt met Nathalie.
Terwijl Hans uitlegt hoe je de vergelijking Sin(x)=½ oplost, waarom die vergelijking een hele serie oplossingen heeft, fantaseert hij over de borsten van Liesbeth en de billen van Nathalie.

s Avonds in zijn appartement bereidt Hans snel zijn lessen voor, voor de dinsdag. En daarna kleedt hij zich uit.
Eerst zet Hans klemmen op zijn tepels. Die klemmen heeft hij altijd op tafel liggen, bij de hand, omdat hij regelmatig pijn wil voelen.
Daarna opent hij de map "mijn schoolmeisjes" op zijn laptop. Dankzij facebook en andere social media is het erg makkelijk geworden om foto´s van mooie schoolmeisjes te vinden. Hans heeft binnen enkele weken een hele verzameling foto´s, van Liesbeth en Nathalie van internet gedownload.
Nathalie op vakantie in Griekenland, in haar bikini en ook zonder bikini. Liesbeth op het naaktstrand in aan de costa del sol. Maar ook portretten van deze heerlijkheden.
Eigenlijk geniet Hans meer van die portretten, waarvandaan zijn vriendinnen hem recht in de ogen kijken.
Liesbeth links, Nathalie rechts in beeld. Ze kijken hem aan, ze willen zien dat hij zijn best doet, laat zien dat hij hen wil gehoorzamen, dat hij onderdanig wil zijn, hun subje, hun sletje, hun slaafje.

Hans speelt wedstrijdjes ... de wedstrijd is voor wie hij het meest onderdanig is, voor wie hij het meest pijn wil lijden, voor wie hij uiteindelijk wil aftrekken. En er zijn dubbele punten voor een orgasme!
Voor wie kan hij het langst zijn tepelklemmen dragen, voor wie kan hij de dikste buttplug in zijn kont duwen, voor wie kan hij de meeste spelden in zijn afgebonden kloten steken.
Hoewel Nathalie de schoonheidskoningin is, wint Liesbeth bijna altijd.
En Liesbeth beloont Hans altijd ... hij mag zijn sperma opvangen in zijn hand, zijn sperma uit zijn hand likken en doorslikken.

Op woensdag na de middagpauze mag Hans weer wiskunde uitleggen aan havo-3. In de pauze voor dat lesuur heeft hij zijn ball-cuff omgedaan, in het toilet voor docenten. De lerares tekenen kijkt hem boos aan, als hij eindelijk uit het toilet komt. Zij moet plassen en hij liet het toilet te lang bezet.
Het kan Hans intussen niets meer schelen. Hij is blij dat hij de ball-cuff draagt en dadelijk weer naar Liesbeth en Nathalie kan kijken. Zijn ballen branden en zijn pik is stijf!
Maar Liesbeth en Nathalie zitten niet aan de voorste tafeltjes. Hun stoelen zijn leeg!
Hans typt braaf de absenten-notificatie in, terwijl Jantessa, de klassenvertegenwoordiger, toekijkt.

s Avonds als Hans zijn avondritueel wil beginnen rinkelt ineens zijn Skype op de laptop. Zonder na te denken klikt hij op de groene antwoord-button en geheel onverwacht kijkt hij recht in de ogen van Jantessa.
"Zo zeg, jij bent netjes geschoren! En wat een lekkere klemmen heb je op je tepels. En nee, zet Skype niet uit! Ik neem alles op en als je niet doet wat ik zeg, komen jouw Skype-beelden op Youtube."
Hans is geschokt, in de war. Zijn hand gaat naar de klem op zijn linkertepel.
"Afblijven! Je laat die klemmen zitten tot ik zeg dat je ze mag afdoen!"
Hans doet zijn hand gehoorzaam omlaag, kijkt naar Jantessa, luistert naar Jantessa. Zij blijkt meer over hem te weten, dan hij had kunnen vermoeden. Hij had beter moeten weten. Zoals hij via internet vanalles over zijn schoolmeisjes heeft gevonden, zo heeft Jantessa kennelijk ook vanalles over Hans gevonden.
"Je hebt een account bij bdsm-life, zie ik. Mooie naam, hans-sub! Natuurlijk was hans-lul beter geweest, want dat ben je, een hans-lul. Die foto´s van jou heb ik al gedownloaded, voor het geval dat je ongehoorzaam wordt. Jij doet wat ik zeg, want anders komen al jouw foto´s op het publieke net, zodat iedereen kan zien dat jij een sletje bent, een hoerig subje!"
Hans weet niet wat hij moet zeggen; misschien kan hij beter niets zeggen.
Jantessa, sluik-blond, figuurloos, brutaal. En ze heeft veel vrienden en vriendinnen, die even brutaal zijn als zij.
"Pak eens een dildo, een grote, een dikke. En laat zien hoe je die dildo in je kont duwt!"
Hans twijfelt een paar seconden. Waarom zou hij doen wat Jantessa zegt?
"Je luistert niet, hoertje! Ik wil zien hoe je jezelf neukt met die dildo!"
Hans doet zijn best. Die dildo is best groot, dik, lang. Het kost hem moeite zijn kont te penetreren.
"Schiet eens op, slet! Laat voor de camera zien hoe je dildo jouw kont neukt, voor mij!"
Terwijl Hans zijn best doet, de dildo in zijn kont duwt, zijn kont neukt met die dildo, breekt hem het klamme zweet uit, slaat de angst hem om het hart. Zijn kont doet pijn, dankzij de veel te grote dildo. Zijn hersens kraken, worstelen met de vraag wat Jantessa nog meer van plan is. En zijn baan, moet Hans zich zorgen maken over zijn baan?
"Ga maar eens op die dildo zitten, en laat me jouw pikje zien. Maak je pikje maar eens stijf voor mij!"
Hans gehoorzaamt, uit angst voor eventuele repercussies.

Donderdagochtend, nog voor het begin van het eerste lesuur loopt Denise op Hans af.
"Ik heb een cadeautje, van Jantessa, voor jou. Zorg dat je die draagt, vanavond, voor je je laptop opstart."

* to be continued *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten