vrijdag 18 juli 2014

EWA schrijfmarathon 2014 - inzending ronde 1

Eindelijk is er licht, na een donkere winter, na alle twijfels, na een lange strijd.

Michelle wordt wakker uit een diepe, droomloze slaap. De zon schijnt door een kier tussen de gordijnen en streelt haar gezicht. Een tintelend gevoel neemt bezit van haar huid, haar vlees.
Michelle’s handen glijden zacht en teder over haar borsten, haar buik en tussen haar benen. De opwinding is heftig, bijkans ondragelijk.
“Nog niet, niet nu!”, houdt Michelle zichzelf voor. Ze heeft zolang op deze dag gewacht, ze heeft zolang haar geheim gekoesterd, dat ze deze eerste lentedag zó wil beleven, zoals ze die al duizend keer in gedachten heeft beleefd.

In de spiegel bekijkt Michelle met gepaste trots haar prachtige borsten en harde tepels. De jurk die ze voor vandaag heeft uitgezocht, zal die borsten verleidelijk tot hun recht laten komen. Ze verheugt zich op alle aandacht die ze zal trekken.
“Menig schilder zal jaloers zijn”, concludeert Michelle, nadat ze haar make-up gedaan heeft. Ze ziet betoverende ogen en zoete lippen.

Met koffie op het zonovergoten balkon, leest Michelle haar mail en beluistert ze haar voicemail. De meeste post boeit haar niet, maar de laatste voicemail doet haar sidderen.
“Het belooft een mooie dag te worden, heerlijk lenteweer, jij en ik,” zegt een zoete, zwoele stem. “Ik verlang naar je, ik wil je zien, ik wil je voelen!”
“Ik jou ook,” beantwoordt Michelle de voicemail met een tekstbericht.

Voor ze het huis uitgaat, controleert Michelle nog één keer de inhoud van haar handtas: tepelklemmen, dildo, butt-plug, boeien en een credit-card.
Het navigatiesysteem stuurt Michelle feilloos naar de afgesproken plek. Met kloppend hart parkeert ze haar auto, loopt ze het hotel binnen en neemt ze plaats aan de bar.

“Eindelijk”, denkt Michelle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten